Interesse in Twente-spelers: "Uit Duitsland en Engeland"

27 april 2015, 12:41

FC Twente heeft uiterst veel moeite om financieel gezien het hoofd boven water te houden, waardoor het genoodzaakt is om komende zomer een aantal waardevolle spelers te verkopen. Wat dit betreft zijn de voortekenen volgens directeur Gerald van den Belt gunstig. Volgens hem is er al sprake van interesse van andere clubs in spelers van de Tukkers.

"Het is pas april, maar we merken dat er met name uit Duitsland en Engeland al veel interesse is", laat Van den Belt optekenen in De Telegraaf. Onder meer Jesús Corona en Renato Tapia zouden een begeerde status hebben. Eerstgenoemde wordt in verband gebracht met kampioen PSV. "Ze moeten alleen niet denken we bij een bepaald bedrag al heel snel 'ja' zeggen", waarschuwt de Twente-directeur.

Als er spelers weggaan, dan zullen er uiteraard ook spelers aan boord gehaald moeten worden. In de zoektocht naar potentiële versterkingen mikt Twente op transfervrije spelers. Dat staat ook genoteerd in de nieuwe versie van het plan van aanpak, die momenteel ter goedkeuring bij de licentiecommissie van de KNVB ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen