Rodgers wil weinig kwijt over 'zeer getalenteerde' Depay

27 april 2015, 13:04

De geruchten over een transfer van Memphis Depay naar Liverpool lijken vrij hardnekkig te zijn. Zondag waren er al geluiden over een akkoord tussen PSV en The Reds te horen en nu heeft manager Brendan Rodgers zich zeer positief uitgelaten over de topscorer van en de Eredivisie. De Noord-Ierse oefenmeester wil niet te veel kwijt over de interesse in Depay, maar vindt het een 'zeer getalenteerde' speler.

Liverpool heeft de naam van Depay net als Bayern München, Paris Saint Germain en Manchester United op haar verlanglijstje staan. "Het is een zeer getalenteerde speler, maar ik wil niet ingaan op de speculaties. Het is wel duidelijk dat we een impuls in de voorhoede nodig hebben. We zullen naar veel spelers kijken en dan is het vervolgens aan de clubleiding."

Door een 0-0 gelijkspel bij West Bromwich Albion staat Liverpool zeven punten achter de top vier van de Premier League, waardoor deelname aan de Champions League ver uit het zicht is voor de ploeg uit de Beatles-stad. "Ook al spelen we niet in de CL, misschien willen de spelers toch komen. Als we in de zomer wat kwaliteitsinjecties krijgen, dan kunnen we er volgend seizoen hopelijk weer spelen", aldus Rodgers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen