Overname lijkt enige uitweg voor geplaagd AC Milan

29 april 2015, 15:56

Er pakken zich meer en meer donkere wolken samen boven AC Milan. De Italiaanse voetbalgrootmacht heeft vlak voor gesprekken over een overname voor de club aangekondigd dat er over het jaar 2014 een verlies van maar liefst 91 miljoen euro gedraaid is. De in verval geraakte club heeft het steeds moeilijker, waardoor een overdracht van de aandelen steeds aantrekkelijker wordt.

Een overname kan er snel komen. Woensdagavond zit voorzitter Silvio Berlusconi (foto) namelijk om de tafel met Bee Taechaubol, de Thaise investeerder die zijn oog op Milan heeft laten vallen. De miljardair wordt al een tijdje in verband gebracht met de Rossoneri. Mocht hij de club daadwerkelijk kopen, dan zijn beide Milanese topclubs in Aziatische handen. De Indonesiër Erick Thohir is al eigenaar van Internazionale.

Ten grondslag aan het miljoenenverlies van Milan ligt het mislopen van deelname aan een Europese competitie. De club komt niet uit in de Champions League of de Europa League en lijkt dit seizoen weer geen Europees ticket te bemachtigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen