Bosz: "Spelers hebben extra dag om te herstellen"

Ger
8 mei 2015, 13:46

Kelvin Leerdam mist maandagavond de uitwedstrijd tegen zijn oude ploeg Feyenoord. De verdediger annex middenvelder is nog niet hersteld van een blessure. Vitesse kan daarnaast in Rotterdam geen beroep doen op de geschorste Marko Vejinovic.

"Net als de thuiswedstrijd verwacht ik een interessant duel. In GelreDome was het een écht duel met strijd en passie. Ondanks de einduitslag van 0-0 was het een wedstrijd in een hoog tempo en van een hoog niveau", zegt trainer Peter Bosz op de clubwebsite. "Ik vind Feyenoord een goede ploeg. Om in de Kuip een goed resultaat neer te zetten moeten wij een hoog niveau halen, laat hij weten. In Amsterdam en in Eindhoven hebben wij gedomineerd. Waarom in Rotterdam niet?"

"Natuurlijk had ik graag op zondag willen spelen, ook voor de vele supporters die naar Rotterdam afreizen. Nu heeft een aantal spelers een extra dag om te herstellen", verwijst Bosz naar de nieuwe datum van het duel. "Nu wij maandag spelen, weten we wat de andere ploegen hebben gedaan. Voor ons maakt het weinig uit. Wij moeten de laatste twee wedstrijden sowieso winnen om nog kans te maken op die derde plaats."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen