Streppel looft Dijks: "In Nederland is alleen Willems beter"

15 mei 2015, 08:23

Mitchell Dijks kan rekenen op de belangstelling van Feyenoord, AZ en Celtic, maar coach Jurgen Streppel hoopt dat de linksachter gewoon bij Willem II zal blijven. "Maar als je reëel bent, is die kans klein", realiseert de oefenmeester zich. "Er is heel veel belangstelling voor Mitchell en die vind ik logisch."

Streppel doet het dit seizoen boven verwachting goed met Willem II en Dijks is één van de belangrijke pionnen in het Tilburgse elftal. "Linksback is een heel moeilijke positie en ik denk dat in Nederland alleen Jetro Willems die beter invult", zegt Streppel in De Telegraaf. "Dijks is een heel spectaculaire speler: groot en ontzettend sterk. Door zijn lengte denken mensen wel eens dat hij langzaam is. Maar dat is een vergissing, want hij is bij Willem II het snelst van allemaal."

Dijks krijgt advies van zijn coach, die aangeeft dat de linksachter het beste in de Eredivisie kan blijven. "Ik denk dat hij geschikt is voor de Nederlandse top, omdat hij opkomend heel veel power heeft en daardoor heel compleet is. Willem II is een warm nest voor Mitchell, die het in het verleden niet altijd makkelijk heeft gehad. Hij is een speler die veel vertrouwen nodig heeft. Dus raad ik hem aan voor een club te kiezen waar hij de komende twee seizoenen alles kan spelen. Als hij nóg stabieler wordt, kan hij grote stappen gaan maken", denkt Streppel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen