Ancelotti claimt nog vertrouwen van voorzitter te hebben

17 mei 2015, 10:02

Voor Real Madrid lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. De Spaanse voetbalgrootmacht werd eerder in het seizoen al uitgeschakeld in de Copa del Rey, werd midweeks uit de Champions League gekegeld door Juventus en lijkt bovendien in de titelstrijd van de Primera Divisiónhaar meerdere te moeten erkennen in FC Barcelona. Ondanks de teleurstellingen claimt coach Carlo Ancelotti dat hij het vertrouwen van de voorzitter heeft.

Volgens Ancelotti staat voorzitter Florentino Perez nog steeds achter hem. Dat heeft hij in aanloop naar de uitwedstrijd van vandaag (zondag) tegen Espanyol gezegd. Wint Real Madrid dit duel, dan blijft het in het geval van averij van Barça bij Atlético Madrid nog in de race voor de titel. "We zullen alles geven, we geven pas op als de titel theoretisch niet meer mogelijk is", aldus Ancelotti.

"Aan het einde van het seizoen gaan we het jaar evalueren", stelt de Italiaan. "Nu zijn we nog met de competitie bezig, daarna kunnen we ons op de toekomst richten. Ik ben me ervan bewust dat ik onderwerp van discussie ben, maar de strijd in de competitie is nog niet gestreden. Daarna komt de rest wel aan bod. De president staat in ieder geval achter ons", verzekert Ancelotti.

De Italiaan voelt zich nog steeds op zijn plek in het Estadio Santiago Bernabéu. "Ik werk al twee jaar close samen met de spelers en de relatie is goed. Ik heb veel vertrouwen in ze en dat wil ik graag zo houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen