Preud'homme: "Uitspraken over mijn toekomst zijn moeilijk"

Ger
19 mei 2015, 10:00

Michel Preud'homme bleef als coach nog nooit langer dan twee seizoenen bij een club. Toch lijkt de voormalige oefenmeester van FC Twente deze keer te breken met deze reeks. Preud'homme is namelijk nog niet uitgekeken op zijn huidige werkgever Club Brugge, waar hij aan zijn tweede seizoen bezig is.

"Ik kan alleen zeggen: zolang ik me goed voel bij Club, blijf ik. En ik voel me hier héél goed. Op het vlak van professionalisme, structuur: dat is prima. De beleving in het stadion ook. Ik heb zo'n vurig publiek nodig, dan functioneer ik het best. En ik zie hier nog groeimarge", zegt Preud'homme in Belgische media. Toch denkt de oud-doelman ook na over een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. "Ik heb nog een contract tot 2019, maar dat wil niets zeggen. In mijn contract is veel mogelijk. Uitspraken over mijn toekomst zijn dus moeilijk. Je weet nooit wat er gebeurt. De samenwerking loopt goed, maar zal dat zo blijven? Misschien is Club op een dag wel blij dat ik wegga?"

Preud'homme vertrok bij Twente zelfs na één seizoen. "Achteraf gezien ben ik daar te kort gebleven, maar het aanbod van Al-Shabab kon ik financieel gezien niet weigeren", geeft hij toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen