Leicester City geeft fans een biertje als dank voor steun

22 mei 2015, 13:05

Een prima initiatief bij Leicester City. De Engelse club wist zich dit seizoen op wonderbaarlijke wijze te handhaven in de Premier League en heeft besloten om haar waardering uit te spreken richting de fans. Vanwege de onvoorwaardelijke steun van de supporters geeft de clubleiding komende zondag rond de wedstrijd tegen Queens Park Rangers een rondje.

Vichai en Aiyawatt Srivaddhanaprabha, de Thaise eigenaren van Leicester City, willen de fans op deze wijze bedanken voor de steun in het seizoen. De toeschouwers bij het duel met QPR krijgen een voucher, waarmee ze een gratis biertje of flesje water kunnen halen. Vorig seizoen, toen de club naar de Premier League promoveerde, werd dezelfde actie in het leven geroepen.

"We willen de fans bedanken voor hun fantastische steun", stelt vice-voorzitter Aiyawatt Srivaddhanaprabha op het digitale thuis van Leicester. "Zelfs in de moeilijkste tijden, toen iedereen ons geen schijn van kans meer gaf, bleven de loyale fans achter de club staan. Dat heeft onze spelers geïnspireerd. Het is een belangrijke reden voor onze handhaving."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen