Ten Hag wil een andere speler dan Rashford uitlichten na overwinning

19 februari 2023, 19:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag prijst zich gelukkig met de overwinning van Manchester United op Leicester City (3-0). Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, hadden The Red Devils volgens Ten Hag geen gemakkelijke middag. Doelman David de Gea onderscheidde zich in de eerste helft met enkele uitstekende reddingen.

"We zijn blij met het resultaat, het is een topresultaat", stelde Ten Hag voor de camera van Sky Sports. "Als je om de drie dagen speelt, kun je niet altijd dezelfde prestatie leveren." Ten Hag vond het spel van Leicester in de eerste helft 'fantastisch' en dat van zijn eigen ploeg 'beroerd'. "Vandaag hadden we het zwaar. We speelden heel ongedisciplineerd. We kwamen in de problemen en het was te danken aan David dat we geen tegendoelpunt kregen in de eerste helft."

"Gelukkig konden we in de pauze wat dingen rechtzetten. De tweede helft was uitstekend. Het was leuk om naar te kijken. We creëerden veel kansen en maakten mooie doelpunten", aldus Ten Hag, die Marcus Rashford tweemaal zag scoren. Toch wilde hij ook iemand anders uitlichten. "Rashford staat op de juiste posities, maar vergeet het team niet. Ik wil Bruno Fernandes opnieuw uitlichten. Hij leverde twee prachtige assists. Met Bruno, Jadon (Sancho, red.) en Fred hebben we meerdere spelers die de bal op het juiste moment bij Rashford kunnen krijgen."

Lees ookUitzinnige Ten Hag neemt applaus in ontvangst en roept naar supporters

Sancho kwam ook tot scoren en lijkt weer helemaal terug, na een lange absentie door fysieke problemen. "Hij is goed bezig. Hij weet nog niet waar zijn plafond ligt, er is veel ruimte voor verbetering, maar hij haalt nu al een hoog niveau." Ten Hag zei tot slot niet bezig te zijn met een mogelijke landstitel. Zijn ploeg staat momenteel op de derde plaats. "We denken niet aan de titelrace. We denken alleen aan de volgende wedstrijd. Donderdag wacht een grote wedstrijd (tegen FC Barcelona, red.). We moeten vechten. Onze supporters zorgen ervoor dat Old Trafford een fort is. Het wedstrijdplan moet ook juist zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen