Vertrekkende Klopp: "Van iedere minuut genoten"

Ger
23 mei 2015, 22:01

Trainer Jürgen Klopp neemt bij Borussia Dortmund afscheid met Europees voetbal. De gevallen titelkandidaat stond halverwege het seizoen nog onderaan in de Bundesliga, maar na de overwinning op Werder Bremen is de zevende plaats het eindstation geworden.

De 47-jarige Klopp leidde Dortmund twee keer naar de Duitse titel. In 2013 bereikte BVB bovendien de finale van de Champions League, waarin Bayern München dankzij een doelpunt van Arjen Robben te sterk was. "Ik heb van iedere minuut hier genoten. Ik neem een grote zak vol positieve ervaringen mee, blikt Klopp terug op zijn verblijf van zeven jaar bij Dortmund.

Voor zijn laatste thuiswedstrijd in het volgepakte Signal Iduna Park hield de beroemde Gelbe Wand een groot spandoek omhoog met de tekst 'Danke Jürgen'. "Ik had tranen in mijn ogen tijdens de wedstrijd. Ik ben zo ontzettend gek op dit stadion en de mensen. De sfeer was echt fantastisch", zegt Klopp, die met Dortmund komende week nog ten koste van VfL Wolfsburg de Duitse bekerfinale kan winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen