Newcastle United wint en blijft in Premier League

Ger
24 mei 2015, 18:20

Newcastle United mag zich opmaken voor een nieuw seizoen in de Premier League. De werkgever van Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Siem de Jong boekte in de laatste speelronde een belangrijke 2-0 overwinning in de thuiswedstrijd tegen West Ham United.

Moussa Sissoko tekende in de 54ste minuut voor de openingstreffer. Jonas verdubbelde de marge vlak voor tijd. Voorafgaand aan het slotduel had Newcastle twee punten voorsprong op Hull City, de nummer achttien van de ranglijst. De concurrent speelde voor eigen publiek doelpuntloos gelijk tegen Manchester United. Door dat resultaat weet Hull het verblijf op het hoogste niveau niet te verlengen. Burnley en Queens Park Rangers zijn de andere degradanten.

Het Sunderland van coach Dick Advocaat verzekerde zich vorige week al van lijfsbehoud. In de afsluitende competitiewedstrijd werd met 3-1 verloren bij Chelsea. Diego Costa en Loic Remy (2) scooren voor de kampioen van de Premier League. Steven Fletcher had Sunderland nog wel aan de leiding gebracht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen