Comeback Van der Vaart bij Ajax lijkt van de baan

25 mei 2015, 12:39

Mochten er supporters van Ajax gehoopt hebben op een comeback van Rafael van der Vaart, dan hebben zij teleurstellend nieuws te horen gekregen. Een terugkeer van de 32-jarige Heemskerker in de Amsterdam ArenA is van de baan. Dat meldt Voetbal International.

Van der Vaart heeft Ajax laten weten dat hij nog niet klaar is voor een terugkeer bij zijn voormalig werkgever. Zijn zaakwaarnemer Robert Geerlings heeft dat afgelopen zondag kenbaar gemaakt aan directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax. "Rafael is er nog niet uit waar zijn toekomst zal liggen", geeft Geerlings aan.

"Ajax heeft lang genoeg gewacht, we vonden het netjes de club daarover in te lichten. Ik ga er vanuit dat Ajax gaat overschakelen naar andere opties. En daar hebben we alle begrip voor", stelt de belangenbehartiger van de 109-voudig international van Oranje.

Van der Vaart heeft een aflopend contract bij Hamburger SV, dat via play-offs degradatie uit de Bundesliga probeert af te wenden. Die Rothosen ontmoeten Karlsruher SC in de nacompetitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen