MVV plaatst kunstgras en verwijdert hekken in stadion

29 mei 2015, 10:43

Natuurgras en hekken rond het veld ontbreken vanaf komend seizoen in De Geusselt, het stadion van MVV. De Limburgse club stapt over op kunstgras en heeft, om de aanleg daarvan mogelijk te maken, de omheining verwijderd. Met het gemeentebestuur en de politie gaat de club bekijken hoe, zonder deze hekken, de veiligheid in het stadion gewaarborgd kan blijven. De inzet van extra suppoosten is daarbij geen optie.

"We denken eerder aan zware straffen. Elke supporter die straks ongewenst het veld betreedt, kan wat ons betreft rekenen op een boete van 10.000 euro en vijf jaar stadionverbod", zegt Frans Erens, directeur van MVV, bij 1Limburg. Rond het uitvak en de Angelside-tribune zal wel een afrastering blijven staan.

Het natuurgras dat uit het stadion verwijderd wordt, is te koop. Voor vijf euro kunnen liefhebbers een potje met gras uit de Geusselt kopen, inclusief echtheidscertificaat. Felbegeerde items als de middenstip, penaltystippen en cornerhoeken worden middels een digitale veiling per opbod verkocht, meldt de Limburgse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen