Obispo (16) tekent bij PSV: "Dit is een hele mooie stap"

11 juni 2015, 15:31

Het zestienjarige talent Armando Obispo heeft donderdagmiddag een contract getekend bij PSV. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis voor drie seizoenen in Eindhoven. De jonge centrale verdediger maakt sinds het seizoen 2006/2007 al deel uit van de jeugdopleiding van de kampioen van Nederland.

De uit Boxtel afkomstige Obispo is een linksbenige centrale verdediger, die naar eigen zeggen een goede trap heeft en sterk is in duels. Afgelopen seizoen vertegenwoordigde hij het jeugdelftal van PSV voor spelers onder de zestien jaar. Ook maakte hij enkele keren zijn opwachting voor PSV onder 19. Hij is jeugdinternational van Oranje en voegt zich komend seizoen bij PSV onder 17.

"Dit is een hele mooie stap voor mij", zegt Obispo tegen PSV TV over zijn contract. "Ik zit nu negen jaar bij PSV en zie dit contract als een beloning voor al het harde werken. Het afgelopen jaar heb ik al mijn doelen bereikt, de volgende stappen moeten tot het eerste elftal leiden. Mijn droom is om daarin te debuteren. Ik ben heel blij met deze kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen