'Vriendenkring' Twente werkt niet mee aan Open Dag

23 juni 2015, 08:12

De onrust bij FC Twente houdt aan. Supporters van de club uit Enschede zijn nog altijd van mening dat hoofdcoach Alfred Schreuder moet vertrekken en hebben besloten om niet mee te werken aan de jaarlijkse Open Dag. "Wij hebben geen zin in het komend seizoen en hebben daarom ook geen zin in de Open Dag", laat de Vriendenkring van FC Twente weten in een verklaring op de eigen website.

Volgens de Vriendenkring werd het idee om niet mee te werken aan de Open Dag 'massaal gesteund'. Het besluit werd genomen nadat voorzitter Aldo van der Laan namens de club had toegelicht waarom FC Twente, tegen de wens van de supporters in, toch doorgaat met Schreuder. Het betoog van de preses maakte weinig indruk. "Het betoog van Aldo werkte niet in zijn voordeel. Hij bevestigde dat de resultaten het afgelopen seizoen tegenvielen, maar hij benadrukte nogmaals dat hij voldoende perspectief ziet om met deze trainer verder te gaan. Deze zienswijze werd duidelijk niet door de aanwezigen gedeeld", aldus de Vriendenkring.

"Op de vraag of het aanblijven van Alfred Schreuder niet zuiver een financiële keuze is, antwoordde hij ontkennend. Op de vraag of de club afhankelijk is van Van der Laan antwoordde hij ook ontkennend. De club kan dus zonder (verdere leningen van) Aldo", luidt de conclusie van de Enschedese supporters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen