Anderlecht-trainer verzucht: "Transfers niet eenvoudig"

Ger
29 juni 2015, 08:28

Als het aan trainer Besnik Hasi ligt, verwelkomt hij deze transferperiode enkele nieuwe namen in de selectie van Anderlecht. De oud-international van Albanië heeft van het clubbestuur echter te horen gekregen dat hij voorlopig geduld moet betrachten.

"Maar ik heb begrepen dat er eerst enkele jongens moeten vertrekken voordat er versterkingen kunnen komen. We zullen dus hard moeten werken met de jongens die er nu zijn en dat proberen we te doen. Het is heel moeilijk om nu transfers te doen", beseft Hasi in gesprek met Sporza. "Vorig seizoen zijn we als derde geëindigd, we waren niet goed genoeg om eerste te zijn. Dan moet je gaan versterken, dat is simpel. Het bestuur weet heel goed wat ik wil: minimaal twee spitsen, een linksbuiten en een centrale verdediger als daar iemand vertrekt."

"Elke trainer wil graag vanaf de eerste training over versterkingen kunnen beschikken, maar dat is niet zo eenvoudig", weet Hasi. "Het bestuur heeft gezegd dat ik geduld moet hebben. Dus ik wacht af. Ik hoop dat we een 'deftige' ploeg zullen hebben die goed genoeg is om voor de titel te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen