PSV aast op twee aanvallende versterkingen

Ger
29 juni 2015, 15:48

Coach Phillip Cocu verwacht dat zijn selectie met nog twee aanvallers versterkt gaat worden. PSV nam na het afgelopen seizoen afscheid van topscorer Memphis Depay. De kans is bovendien groot dat Georginio Wijnaldum eveneens naar het buitenland vertrekt.

"We zijn druk bezig de aanval te versterken. Ik denk dat er twee aanvallende versterkingen komen", geeft Cocu toe tegenover het ANP. De Belg Maxime Lestienne is een kandidaat. Een gedeelte van de opbrengst van de verkoop van Depay is beschikbaar om opnieuw te investeren. "We zoeken geen nieuwe Depay of Wijnaldum. Het zullen andere spelers zijn met andere kwaliteiten en andere persoonlijkheden die het team sterker maken. Zoeken naar hetzelfde type lukt nooit, want die bestaan niet", weet Cocu.

De oud-international hoopt dat linksback Jetro Willems in Eindhoven blijft. "Voor hem is het goed om nog minimaal een jaar bij PSV te spelen om zijn ontwikkeling door te zetten. De intentie is om hem binnen te houden." Op Karim Rekik wordt bij PSV niet meer gerekend. De centrumverdediger werd gehuurd van Manchester City en is op weg naar Olympique Marseille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen