Technisch manager Coolen vertrekt bij Roda JC

29 juni 2015, 18:40

Roda JC Kerkrade en Louis Coolen gaan al weer uit elkaar. De 63-jarige Coolen was per 1 april in het Parkstad Limburg Stadion verantwoordelijk voor voetbaltechnische zaken, maar hij heeft besloten zijn contract niet te verlengen.

"Na zeven jaar avontuur in Rusland ben ik niet bewust op zoek geweest naar een vast fulltime dienstverband bij club of bond. Na een aantal gesprekken met Roda JC heb ik in april toch de keuze gemaakt om voor drie maanden op parttime basis voor de club te werken. Het fijne gevoel dat ik de laatste maanden weer heb mogen krijgen bij Roda JC leidde ertoe dat het een verre van gemakkelijk besluit is geweest de samenwerking niet voort te zetten", aldus Coolen op de officiële website van Roda JC.

"Uiteraard betreuren we de keuze van Louis, aangezien hij met zijn ervaring en kennis van zaken onze ideale kandidaat was. Dit betekent dat onze prioriteit nu ligt bij het aantrekken van een nieuwe technisch manager. Een proces waarin we zorgvuldig te werk zullen gaan", vult algemeen directeur Wim Collard aan. Roda JC gaat wel bekijken of en in welke vorm Coolen betrokken kan blijven bij de jeugdopleiding.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen