Berghuis wil naar PSV: "Maar ben hier ook gelukkig"

6 juli 2015, 19:06

Als het aan Steven Berghuis ligt, speelt hij komend seizoen zijn wedstrijden in het Phillips Stadion. De aanvaller van AZ heeft wel oren naar een vertrek naar PSV, al staat hij ook open voor een langer verblijf in Alkmaar. Dat geeft de buitenspeler te kennen bij RTV Noord-Holland.

"Op dit moment is het nog rustig", zegt Berghuis, die zich vandaag (maandag) na zijn vakantie weer meldde op het trainingsveld. "Er is nog steeds interesse, maar ze zijn met meerdere spelers bezig. Voorlopig kan ik er nog vrij weinig over zeggen. Het is een topclub in Nederland, maar iedereen weet mijn situatie bij AZ. Ik ben hier gelukkig en ik word hier gewaardeerd. Daarvoor heb ik hard moeten werken en dat ga ik dus niet zomaar opgeven."

Berghuis zat in juni bij de selectie van het Nederlands elftal, maar een debuut in Oranje bleef uit. "Het enige negatieve is dat ik geen minuten heb gemaakt", blikt hij terug op de leerzame ervaring. "Vond ik wel heel jammer, want ik kan me nog geen international noemen. Wel een hele mooie ervaring met de bevestiging dat ik ook daar kan aanhaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen