Locadia dirigeert PSV naar oefenwinst tegen Lyon

15 juli 2015, 21:25   Bijgewerkt: 15 juli 2015, 21:40

PSV is er woensdagavond in geslaagd om Olympique Lyon over de knie te leggen. De regerend kampioen van Nederland won met 2-0 van de nummer twee van het afgelopen Ligue 1-seizoen. Jürgen Locadia was de grote man, met twee doelpunten.

Het duel in het Stade Jacques Forestier in Aix-les-Bains werd verdiend gewonnen door PSV. De ploeg van coach Phillip Cocu had het betere van het spel en was iets gevaarlijker dan de tegenstander uit Zuid-Frankrijk. De Eindhovenaren moesten het nog wel doen zonder Davy Pröpper, Simon Poulsen, Maxime Lestienne, Luuk Koopmans en de kersverse aanwinst Gaston Pereiro, die wel als aandachtige toeschouwer op de tribune zat.

Spelers als Jordy de Wijs, Marcel Ritzmaier en Steven Bergwijn kregen van Cocu de kans om zich in de basis te laten zien. In de tweede helft kregen Stijn Schaars, Rai Vloet, Suently Alberto, Nikolai Laursen, Ramon Pascal Lundqvist en Clint Leemans ook speelminuten.

Vloet en Lundqvist waren belangrijk: Vloet was het slachtoffer van een overtreding van de Lyon-doelman, waar een strafschop uit kwam, en Lundqvist leverde de assist bij de 2-0. De in de rust voor Luuk de Jong ingevallen Locadia zorgde voor beide treffers. De aanvaller werd de afgelopen tijd meerdere malen in verband gebracht met een vertrek uit Eindhoven, maar gaf zijn visitekaartje dus duidelijk af in het oefenduel met Lyon.

Komende vrijdag speelt PSV in Chatillon tegen AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen