Locadia geeft visitekaartje af: "Ik wil graag spelen"

15 juli 2015, 23:52

Een aantal weken geleden herhaalde Jürgen Locadia nog eens zijn wens om bij PSV te vertrekken. De aanvaller zinspeelde wegens een gebrek aan speeltijd op een exit bij de regerend landskampioen. Hij lijkt de knop nu echter te hebben omgezet. In de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon maakte hij woensdagavond het verschil, door beide doelpunten te maken in de keurige 2-0 zege.

Door zijn prima prestaties mag Locadia zich weer richten op de spitspositie. Hij werd eerder veelvuldig ingezet als vleugelaanvaller en dat vond hij maar niets. Het betekent dat hij de concurrentiestrijd aan moet gaan met Luuk de Jong. "Aan de ene kant mooi, maar aan de andere kant blijft het zo dat Luuk op dit moment beter is dan ik", zegt Locadia tegen het Eindhovens Dagblad.

Locadia ziet de bui dus wel weer hangen. "Ik heb niet veel gespeeld vorig jaar en dat zou dit jaar weer kunnen gebeuren. De trainer mag een keuze maken en ik ben ook helemaal niet boos op hem. Wel wil ik graag spelen en de vraag is of dat wel gebeurt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen