Overstap Chery naar QPR maakt FC Groningen trots

21 juli 2015, 14:52

Directeur Hans Nijland van FC Groningen vindt het mooi dat Tjaronn Chery de stap naar een groter voetballand heeft kunnen maken. De aanvallende middenvelder, die een uitstekend seizoen achter de rug heeft in Euroborg, tekende maandag bij Queens Park Rangers. Een mooie stap, vindt de beleidsmaker.

Op de website van zijn club reageert Nijland op de transfer: "Het was al langere tijd onrustig rondom onze nummer tien en zijn wens om bij ons te vertrekken was duidelijk, maar tot nu toe konden we met geen enkele club tot een akkoord komen. Met QPR lukte dit dus wel. Hoewel de club net is gedegradeerd uit de Premier League is Queens Park Rangers wel een aansprekende naam in Engeland. Wij zijn er dan ook trots op dat we opnieuw een speler hebben weten te transfereren naar een competitie in een groot voetballand. Dergelijke transfers stralen af op het imago van FC Groningen in binnen- en buitenland en dat is alleen maar positief."

Naast Chery is ook Género Zeefuik op weg naar de uitgang, bevestigt Nijland. "Wij zijn hierover in gesprek met Balikesirspor, uitkomend op het op één na hoogste niveau in Turkije. Vorig seizoen hebben wij Zeefuik met succes verhuurd aan het Schotse Heart of Midlothian. Nu staat de spits dus voor een definitief vertrek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen