FC Groningen gaat 'in alle rust naar mogelijke opties kijken'

22 juli 2015, 13:36   Bijgewerkt: 22 juli 2015, 13:49

FC Groningen laat zich niet opjagen in de zoektocht naar vervangers voor Tjaronn Chery en Género Zeefuik. De bekerhouder zal niet op zeer korte termijn opvolgers presenteren. De club neemt zijn tijd om alle opties te bekijken, laat directeur Peter Jeltema weten op de website van FC Groningen.

Eerder deze zomer maakte FC Groningen bekend dat er deze transferperiode eerst spelers verkocht moesten worden, voordat er gekocht kon worden. Toch strikte het al Bryan Linssen en Abel Tamata. "En met name met het aantrekken van Linssen hebben we een voorschot genomen op een aanstaand vertrek van spelers", zegt Jeltema. "Daarom gaan we nu na het vertrek van Chery en Zeefuik in alle rust zorgvuldig naar de mogelijke opties kijken. Het valt daarom niet te verwachten dat we snel al weer een nieuwe speler zullen presenteren."

De manager technische zaken benadrukt dat FC Groningen in de winterstop al Albert Rusnák en Simon Tibbling binnenhaalde. Daarmee werd de selectie al van een kwaliteitsinjectie voorzien. "Maar mochten er zich nu interessante opties aandienen, dan hebben we daarvoor nog de benodigde financiële middelen."

Belangrijk is nu vooral om de juiste keuzes te maken, laat Jeltema weten. "We hebben ambities, maar dienen tegelijkertijd nog altijd zeer zorgvuldig met onze centen om te gaan. We kunnen het geld maar één keer uitgeven. Daarvoor nemen we liever een maand langer de tijd, dan een dag te kort. Versterkingen dienen échte versterkingen te zijn en dit betekent dat ze een meerwaarde voor de huidige selectie moeten hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen