Fraser flirtte met KNVB: "Maar was hooguit oogcontact"

28 juli 2015, 11:40

Een overstap naar de KNVB lonkte deze zomer voor Henk Fraser. De trainer van ADO Den Haag was één van de kandidaten om de nieuwe bondscoach van Jong Oranje te worden, verklapt hij bij Omroep West. Deze baan ging uiteindelijk naar Fred Grim. Fraser gaf er de voorkeur aan om bij ADO te blijven.

"Ik wil hier slagen", motiveert Fraser zijn besluit om ADO trouw te blijven. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit echt heb getwijfeld." Voor Fraser, die nog een contract tot de zomer van 2016 heeft in het Kyocera Stadion, speelde mee dat hij niet tevreden is over het afgelopen seizoen met ADO. "Ik vind dat we op z'n minst als twaalfde hadden moeten eindigen, maar we worden dertiende. Dat hebben we gewoon niet goed gedaan."

De interesse van de KNVB streelde Fraser, in het verleden als assistent-bondscoach actief bij Jong Oranje, wel degelijk. "Flirten is absoluut het mooiste wat er is, toch? Maar uiteindelijk is het gene wat ik heb, heel erg waardevol. Er is hooguit oogcontact geweest. Of ik koffie heb gedronken? Niets van dat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen