Maaskant deed navraag bij Feyenoord-spits Te Vrede

29 juli 2015, 15:59

Er wordt mogelijk werk gemaakt van een opvallende transfer op de Nederlandse velden. NAC Breda is zoekende naar een nieuwe spits en komt in het kader hiervan mogelijk uit bij Mitchell Te Vrede. Darko Bodul en Michiel Hemmen lieten de Brabantse Jupiler League-club al links liggen, nu wordt er gehoopt op de komst van de Feyenoorder.

NAC-coach Robert Maaskant gaf onlangs aan dat hij een spits wilde verwelkomen die garant staat voor twintig doelpunten in een seizoen. Hij deed onder meer navraag bij de 23-jarige Te Vrede. "We willen een spits die ons echt beter maakt. We hopen op dat type spelers", zegt de oefenmeester in gesprek met Voetbal International.

NAC verloor afgelopen zondag tijdens de jaarlijkse open dag met 1-0 van RKC Waalwijk, wat Maaskant 'een waarschuwing' noemt. "Al is het me te makkelijk om die nederlaag volledig te wijten aan de spits die we nog missen. De vier jongens voorin deden het gewoon niet goed zondag. Deels is dit te wijten aan het feit dat we tijdens de voorbereiding vooral hebben getraind op de organisatie in het elftal. Maar dat neemt niet weg dat het voorin beter moet. Daar gaan we de komende weken mee aan de slag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen