Kieft haalt uit naar oud-Ajacied Kishna: "Misselijkmakend"

Ger
1 augustus 2015, 09:15

Wim Kieft heeft geen goed woord over voor Ricardo Kishna, die deze week Ajax verliet voor Lazio. De jonge vleugelspeler zag voor zichzelf in Amsterdam geen toekomst meer vanwege zijn moeizame relatie met trainer Frank de Boer. Oud-international Kieft noemt het gedrag van Kishna 'misselijkmakend'.

"Dus Kishna vond het nodig om na zijn transfer naar Lazio even een rekening te vereffenen met De Boer. Misselijkmakend", schrijft Kieft in zijn column voor De Telegraaf. "Wat heeft meneer Kishna dan gepresteerd bij Ajax? Welk recht heeft hij om te zeuren over een gebrek aan krediet en dat De Boer hem nooit heeft begrepen en hem tweeënhalf jaar ellende heeft bezorgd? Omdat hij zogenaamd een moeilijke, wispelturige, maar wel talentvolle linksbuiten is? Heeft hij ooit twee goede wedstrijden achtereen gespeeld dan bij Ajax? Ik kan het me niet herinneren."

Kieft vergelijkt Kishna met oud-PSV'er Memphis Depay. "Is dat dan geen moeilijke jongen? Maar die laat een volledige andere indruk achter rond zijn megatransfer naar Manchester United. Een bijzondere jongen, waar je af en toe wat van kan denken, maar ik kan ervan genieten hoe hij overal mee omgaat. Depay heeft zijn geweldige transfer naar de top van de Premier League volledig op eigen kracht gemaakt. Terwijl Kishna niet moet vergeten dat hij zijn transfer louter te danken heeft aan zijn zaakwaarnemer Mino Raiola en niet aan zijn prestaties in Amsterdam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen