Mourinho ziet zichzelf tot zijn zeventigste doorgaan

2 augustus 2015, 15:57

José Mourinho speelt zondagmiddag met Chelsea de wedstrijd om het Community Shield tegen Arsenal. Aan de vooravond van de clash tussen de twee Engelse topclubs zei de Portugese manager dat hij nog lang geen genoeg heeft van het trainersvak. Als het aan hem ligt, dan gaat hij tot zijn zeventigste levensjaar door.

Mourinho is momenteel 52 jaar, maar wil nog jaren actief blijven als trainer. "Ik zie mijzelf tot mijn zeventigste als trainer werken. Ervaring is zeer, zeer belangrijk in dit vak", zegt Mourinho tegen de Sunday Express. De Portugees is naar eigen zeggen nog volop in ontwikkeling. "Ik heb nu meer zelfkennis dan tien jaar geleden. Ik denk dat ik in evolutie ben."

Vorig seizoen wist Mourinho met Chelsea kampioen te worden in de Premier League, maar hij zag rivalen Arsenal, Manchester United, Manchester City en Liverpool zich de afgelopen jaren flink versterken. "Door hun activiteiten wordt het een andere competitie. Het wordt moelijker voor elke club", denkt Mourinho. "Maar dat maakt het alleen maar mooier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen