Feyenoord-selectie praat niet meer met VI-journalist

Ger
3 augustus 2015, 22:18

De Feyenoord-selectie wil niet meer praten met Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam. De Rotterdammers hebben de clubwatcher van het weekblad geboycot. De redacteur blijft desondanks doorgaan met zijn werk.

"De clubleiding heeft een aantal brieven verzonden naar de hoofdredactie, waarin ze aangaven dat ze ontevreden waren over de manier waarop ik mijn werk doe. Gelukkig was Voetbal International het daar absoluut niet mee eens. Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk heb ik vervolgens nog een brief gekregen waarin stond dat de selectie niet meer met mij wilde praten", zegt Krabbendam in het programma Afkicken. "Wat mij verweten wordt, is dat ik één keer slordig ben geweest in de aanpassingen van een interview. Die dingen worden van te voren altijd gelezen door de club en dan moeten er wat wijzigingen worden doorgevoerd. Eén andere keer heb ik een verkeerd citaat hergebruikt."

Krabbendam vindt het wel jammer dat de spelers meteen maar helemaal niet meer met hem willen praten. "Het is gebeurd en daar ben ik verantwoordelijk voor. Ik heb ook twee keer een interview niet na laten lezen en daarmee heb ik het mediaprotocol geschonden. Voor hen is dat aanleiding om dan alle banden te verbreken. Ik vind het jammer dat het zo moet, maar ik kom sowieso wel aan mijn verhalen. Dat ik de spelers niet meer spreek, dat vind ik niet erg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen