PEC wil stunten met spelmaker: "Talent druipt er vanaf"

4 augustus 2015, 20:57   Bijgewerkt: 4 augustus 2015, 21:05

PEC Zwolle hoopt op korte termijn de selectie een impuls te geven met de komst van een verassende naam. De eredivisionist zit in de afrondende fase met de negentienjarige Braziliaan Gustavo Hebling, die in zijn thuisland geldt als een groot talent.

Hebling kwam door diens zaakwaarnemer Mino Raiola in beeld bij PEC Zwolle. De club heeft in de transfer de hulp nodig van Paris Saint Germain, dat de transfervrije speler wil vastleggen en daarna direct hoopt te verhuren aan PEC Zwolle. De spelmaker is transfervrij omdat hij zijn contract bij São Paulo weigerde te verlengen.

Het is nog niet duidelijk of Hebling voor één of twee jaar naar Overijssel komt. "Daarover praten we nog", legt directeur Gerard Nijkamp uit tegen Voetbal International. "Maar ik verwacht dat we er snel uit zijn. Hij moet qua fitheid nog een stap zetten en zal heus moeten wennen aan de Nederlandse speelstijl, maar dat het talent ervan afdruipt, staat buiten kijf. Hebling is een speler voor wie je naar het stadion komt."

PEC Zwolle hoopt ook nog een keeper aan te trekken. Volgens Nijkamp is de club ook voor die positie dichtbij een akkoord. Duidelijk is dat Warner Hahn sowieso niet terugkeert bij PEC. "Feyenoord heeft ons duidelijk gemaakt dat zij dat niet zien zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen