Vejinovic start bij Feyenoord, Vd Heijden op de bank

8 augustus 2015, 19:46   Bijgewerkt: 8 augustus 2015, 19:53

Marko Vejinovic start, zoals verwacht, in de basis bij Feyenoord in de eerste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. De van Vitesse overgekomen speler vormt een middenveld met Karim el Ahmadi en Jens Toornstra. Lex Immers ontbreekt, hij kampt met een blessure en behoort niet tot de selectie.

Naast Vejinovic is Dirk Kuyt de enige andere zomeraanwinst in de basisformatie van coach Giovanni van Bronckhorst. Verdediger Jan-Arie van der Heijden zit op de bank, evenals de nieuwe Zweedse middenvelder Simon Gustafson. Eljero Elia en Michiel Kramer zitten nog niet bij de wedstrijdselectie.

Kuyt vormt een voorhoede met Colin Kazim-Richards en Bilal Basaçikoglu. Achterin kan Sven van Beek gewoon starten. Hij is voldoende hersteld van een lichte blessure om te kunnen spelen.

FC Utrecht treedt in de Kuip aan in een 5-3-2 systeem, waarin het ook vrijwel de hele voorbereiding speelde. Sébastian Haller en Nacer Barazite staan voorin, Sean Klaiber en Louis Nganioni spelen aan de zijkanten. Nganioni is door FC Utrecht voor één seizoen gehuurd van het Franse Olympique Lyon.

Opstellingen

Feyenoord: Vermeer, Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Vejinovic, Toornstra; Kuyt, Kazim-Richards en Basaçikoglu

FC Utrecht: Ruiter; Klaiber, Van der Maarel, Letschert, Kum, Nganioni; Janssen, Ramselaar, Ayoub; Barazite, Haller

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen