Mourinho sluit terugkeer Carneiro op de bank niet uit

14 augustus 2015, 13:42

De ietwat treurige soap rond clubarts Eva Carneiro bij Chelsea heeft vrijdag een nieuw en voorlopig laatste hoofdstuk gekregen. Tijdens zijn perspraatje in aanloop naar de topper tegen Manchester City zag manager José Mourinho zich genoodzaakt om één en ander te verduidelijken.

Carneiro en een collega haalden zich afgelopen weekend de woede van Mourinho op de hals door in de slotfase het veld in te rennen voor een blessurebehandeling. Als gevolg hiervan moest Chelsea even verder met negen spelers. Mourinho was ziedend en sprak over een gebrek aan inzicht in het spelletje. Enkele dagen later werd duidelijk dat Carneiro, bij de meeste voetbalfans vooral bekend vanwege haar uiterlijk, voorlopig niet meer aanwezig zal zijn tijdens wedstrijden. Dit bevestigde Mourinho vrijdag, al sloot hij een terugkeer niet uit.

"Ten eerste wil ik even zeggen dat ik een geweldige medische staf heb, die onder leiding staat van Dr Paco Biosca. Ik heb een goede verstandhouding met ze. Ze hebben wel eens tegen me gezegd dat ze nooit eerder zo veel positieve kritiek gekregen hebben als onder mijn leiding", sprak de Portugees. Hij voegde eraan toe dat Carneiro, evenals collega Jon Fearn, zondag niet op de bank zit tijdens de wedstrijd tegen Manchester City. "Maar dat betekent niet dat ze daar ook in de toekomst niet zullen zitten", aldus de manager.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen