"Positie van Alfred onhoudbaar? Niet aan de orde"

24 augustus 2015, 07:35

De tweede helft van het vorige seizoen liep voor FC Twente uit op een regelrecht drama. Op zowel financieel als sportief vlak was het negativiteit troef in Enschede. Er moest dit seizoen weer met een frisse lei worden begonnen door de Tukkers, maar na drie wedstrijden staat de club pas op één schamel puntje. Het zorgt ervoor dat de druk op Alfred Schreuder meteen weer is toegenomen, maar de clubleiding lijkt nog niet echt aan een breuk met de geplaagde coach te denken.

Tijdens en na de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (2-1 verlies) schreeuwden de supporters van Twente nog maar eens om het vertrek van Schreuder, aan wiens stoelpoten al lange tijd gezaagd wordt. Toch blijft de clubleiding haar poot stijf houden. "Of de positie van Alfred onhoudbaar is? Dat is nu niet aan de orde", zegt voorzitter Aldo van der Laan in De Telegraaf. De preses sprak na het teleurstellende verlopen vorige seizoen al zijn vertrouwen in de oefenmeester uit.

"Laten we vooral ons verstand erbij houden en niet in de emotie reageren", benadrukt Van der Laan. "Ik denk dat het voor ons van belang is dat het binnenkort 1 september is geweest en de transfermarkt dicht is. Een aantal jongens is momenteel gewoon niet bij de les. Dat heeft iedereen kunnen zien."

Voor het verloren duel in Zwolle ging Twente voor het eigen publiek met 1-4 onderuit tegen ADO Den Haag. Op de eerste speeldag werd er met 1-1 gelijkgespeeld in Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen