FC Eindhoven legt voormalig Chelsea-spits twee jaar vast

25 augustus 2015, 20:21

FC Eindhoven heeft een verrassende naam aan de selectie toegevoegd. De Jupiler League-club heeft Marko Mitrovic voor twee seizoenen vastgelegd. De 23-jarige spits was transfervrij na zijn vertrek bij het Italiaanse Brescia. Supporters van Eindhoven moeten echter nog wel even wachten om hem aan het werk te zien, aangezien hij nog herstellende is van een blessure.

Mitrovic speelde zijn laatste duels in 2014 voor Brescia, de club die de Zweed in 2012 wegplukte bij Chelsea. Hij speelde voor de Londense club geen enkel officieel duel. Bij Brescia liep hij een zware enkelblessure op, waarna zijn carrière in het slop raakte. "Door Marko's blessures is zijn carrière-uitzicht flink veranderd. Wij waren op zoek naar een spits en geloven in hem als een talentvolle speler. Hij heeft op dit moment nog een blessure en dient nog stappen te maken naar herstel", stelt technisch manager Hans Smulders van Eindhoven. "We zijn blij dat Marko bij ons aansluit en willen hem helpen om fit te geraken en een betere speler te worden. Er is op dit moment nog geen inzicht in zijn hersteltijd."

"Ik heb voor FC Eindhoven gekozen omdat ik een team wil hebben dat in me gelooft en me niet te snel wil brengen", legt Mitrovic zijn verrassende carrièrestap uit. "In september ben ik bijna twee jaar geblesseerd geweest. Ik ben op dit moment nog niet klaar voor 90 minuten voetbal. FC Eindhoven is een goed team en vormt een goede omgeving om in te werken. Het is voor mij goed om hier te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen