PSV wil overwinteren: "Anders kun je de tent beter sluiten"

27 augustus 2015, 21:07

Ondanks de behoorlijk pittige Champions League-loting blijft het doel van PSV om te overwinteren in Europa. Dat liet algemeen directeur Toon Gerbrands weten na de loting van de Champions League, waar PSV werd gekoppeld aan Manchester United, CSKA Moskou en VfL Wolfsburg.

Gerbrands is vooral in zijn nopjes met het treffen van Manchester United, tegen wie de Eindhovenaren het CL-seizoen openen. "Ik vind dit voor PSV een mooie loting", reageert hij bij de NOS. "De andere twee die we treffen dat zijn zware teams, maar uit pot 2 had dit (Manchester United) mijn voorkeur."

PSV moet in Poule B bij de eerste drie eindigen om Europees te blijven spelen. "Overwinteren is de doelstelling, of dat in de Europa League gebeurt of in de Champions League maakt niet uit. De ambitie is om het via de Champions League te doen, maar dat is niet eenvoudig als ik de loting zie."

Gerbrands weigert om vooraf al de handdoek te gooien. "Als je in de topsport werkt, dan moet je bezig zijn met ambities. Anders kan je de tent beter sluiten. Dus ik ben elke dag aan het werk hier, en de spelers en coaches ook, om onze ambities waar te maken en niet de doelstellingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen