PSV-fan verkiest eigen bruiloft toch boven ManU-thuis

28 augustus 2015, 08:57

De loting voor de Champions League-groepsfase pakte bijzonder uit voor PSV-fan Jordy Hubers. Hij had op voorhand al een passe-partout aangeschaft voor de drie poulewedstrijden van zijn club, maar na de loting bleek dat het eerste thuisduel op dinsdag 15 september is. Tegen Manchester United nog wel, de op papier meest aansprekende tegenstander. Maar uitgerekend op die dag gaat Hubers trouwen.

"Ik had al zo'n voorgevoel", zegt Hubers bij Omroep Brabant over de voor hem onfortuinlijke loting. Hij kiest er toch maar voor om zijn eigen bruiloft door te laten gaan en de wedstrijd tegen Manchester United te laten schieten. "Dat had ik al besloten, maar het is toch een beetje balen...", geeft de fan uit Amersfoort toe.

Overigens is de 31-jarige PSV-fan wel van plan om tijdens zijn huwelijksdag op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen in het Philips Stadion. "Met livestreams en dergelijke kom je heel ver. Vrienden hadden al aangeboden hun telefoons goed op te laden zodat ik geen hoogtepunten hoef te missen. Wij gaan die avond uitgebreid dineren dus het komt wel goed." Zijn kaartjes voor PSV-Manchester United doet hij van de hand, kondigde hij via Twitter al aan. "Er is in ieder geval genoeg animo voor. Hoe ik bepaal wie ze krijgt? Ik heb al contact met een vrouw die een zoontje met leukemie heeft en graag wil gaan. Dat komt wel goed."

Na Manchester United komen ook CSKA Moskou en VfL Wolfsburg nog naar Eindhoven voor Champions League-wedstrijden tegen PSV. Deze vier teams werden donderdag bij de loting ingedeeld in Poule B.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen