Heracles wil doordenderen: "Twente wel ander verhaal"

28 augustus 2015, 15:55

Er heerst euforie bij Heracles Almelo, aangezien de Heraclieden de smaak flinkt e pakken hebben in de Eredivisie. Na een 3-0 thuisoverwinning op NEC wisten de Almeloërs vorige week maar liefst met 1-6 te zegevieren bij SC Cambuur. Een beter moment voor de streekderby tegen FC Twente (zaterdag) lijkt niet denkbaar.

Coach John Stegeman kijkt uit naar de burenruzie, maar kan nog niet beschikken over Dario Vujicevic (lies).  "We moeten het goede gevoel uit de wedstrijd tegen Cambuur meenemen", zegt de oefenmeester op de clubwebsite. "Maar we snappen heel goed dat FC Twente een ander verhaal is dan de tegenstanders die we tot nu toe gehad hebben. Met alles respect voor die ploegen trouwens. Maar we willen de wedstrijd van morgenavond natuurlijk zo goed mogelijk afsluiten. Bij ons speelt een behoorlijk aantal spelers met een achtergrond bij FC Twente, die willen zich laten gelden. "

Stegeman geniet van de wijze waarop Heracles zich aan het manifesteren is in de Eredivisie. "We ontwikkelen ons stap voor stap, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. We werken keihard om vaster te worden, dat moet uiteindelijk terugkomen in de resultaten en uitvoering van wedstrijden. Zaken als druk zetten, omschakeling en opbouw kunnen nog beter. Het is zeker prettig dat onze groep er vorig jaar ook grotendeels al was, de spelers kennen elkaar en weten wat ze kunnen verwachten. Maar ik moet zeggen dat ik ook heel tevreden ben over de nieuwelingen. De komende wedstrijden spelen we tegen allemaal ploegen die waarschijnlijk in het linkerrijtje zullen eindigen. Ik ben benieuwd hoe de ploeg daarmee omgaat, dat is een mooie uitdaging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen