PEC Zwolle presenteert talent Hebling (19) met trots

28 augustus 2015, 17:03

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar PEC Zwolle heeft haar selectie definitief versterkt met Gustavo Hebling. De talentvolle Braziliaan tekende eerder deze zomer een vijfjarig contract bij Paris Saint Germain en wordt de komende twee seizoenen gehuurd door de Overijsselse eredivisionist.

De negentienjarige Hebling wordt gezien als een groot talent en maakte eerder deze zomer de transfer van São Paulo naar PSG. De Franse topclub wilde hem graag elders ervaring laten opdoen en hebben met PEC Zwolle dus een plek gevonden om hem voor twee jaar te stallen. De middenvelder trainde al een tijdje mee met de selectie van PEC Zwolle. Er moet nog wel een werkvergunning geregeld worden.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer verheugd met de komst van Hebling. "Het is erg mooi dat het is geluk om een talent als Gustavo voor twee seizoenen naar PEC Zwolle te halen. In het verleden kwam Gustavo meerdere keren uit voor het Braziliaanse nationale elftal onder 17 en onder 19 jaar. Hij is een dynamische speler, die in Zwolle de tijd krijgt om zich aan te passen en volledig wedstrijdfit te worden. We zijn blij met zijn komst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen