Drama voor Oranje: Robben haakt af, Martins Indi krijgt rood

Ger
3 september 2015, 21:31   Bijgewerkt: 3 september 2015, 21:40

Het Nederlands elftal heeft in de eerste helft tegen IJsland twee flinke tegenvallers moeten incasseren. De nieuwe aanvoerder Arjen Robben haakte na 25 minuten spelen geblesseerd af. Kort daarop kreeg Bruno Martins Indi een directe rode kaart.

Robben trapte de bal in het belangrijke EK-kwalificatieduel zelf over de zijlijn, omdat hij een blessurebehandeling wilde ondergaan. De vleugelspeler had last van zijn linkerlies gekregen. Het bleek echter al snel dat hij niet meer verder kon. Luciano Narsingh kwam als vervanger van Robben binnen de lijnen in de Amsterdam ArenA. Wesley Sneijder werd de nieuwe aanvoerder van Oranje.

Na ruim een half uur moest Nederland met tien man verder. Martins Indi kreeg een directe rode kaart voorgehouden na een duel met Sigthórsson. De verdediger van FC Porto deelde een tik uit aan de oud-Ajacied. Bondscoach Danny Blind bracht vervolgens Jeffrey Bruma voor Klaas-Jan Huntelaar om de laatste linie te versterken. Beide ploegen hadden op dat moment het net nog niet gevonden.

Martins Indi is zondag automatisch geschorst voor het uitduel met Turkije in de EK-kwalificatie. Het is bovendien onzeker of Robben dan in actie kan komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen