Seedorf: "Ik herken veel van mezelf in Memphis"

5 september 2015, 14:55

Clarence Seedorf is maandag tijdens het gala Voetballer van het Jaar onder de indruk geraakt van de manier waarop Memphis Depay zich presenteerde. De voormalig topvoetballer zag veel parallellen met de aanvaller van Manchester United en zichzelf.

Volgens Seedorf weet de jonge buitenspeler, die vorig seizoen topscorer van de Eredivisie werd, goed weet wat er gevraagd wordt in de top. "Ik herkende tijdens het gala Voetballer van het Jaar veel van mezelf in Memphis", zegt Seedorf tegen De Telegraaf. "Iemand die nu al beseft dat je niet alleen succes boekt."

"Natuurlijk begint het bij jezelf", doceert de voormalig middenvelder. "Maar als je inziet hoe belangrijk de mensen kunnen zijn die dicht bij je staan, dan zit je op de goede weg. Memphis weet nu al goed wat hij wil en als hij dat weet vast te houden, dan wordt het op een gegeven moment onderdeel van zijn mentaliteit. In topsport is dat essentieel. Vaak wordt vergeten dat je als voetballer veel meer met mindere momenten te krijgt maken dan met succes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen