AC Milan-sterren klagen over botte bijl Mihajlovic

Jw
5 september 2015, 23:48

Sinisa Mihajlovic is op het matje geroepen door de clubleiding van AC Milan. De hoofdtrainer is verzocht zich niet zo kritisch uit te laten over zijn spelers, meldt La Gazzetta dello Sport. Mihajlovic is ontevreden over de prestaties van zijn spelers en liet dat publiekelijk merken.

Mihajlovic, die in juni van dit jaar werd aangesteld bij AC Milan, uitte na een vriendschappelijke wedstrijd flinke kritiek. "De wisselspelers hebben vandaag gespeeld en jullie hebben zelf kunnen zien waarom ze er naast staan", was het commentaar na de benauwde oefenzege op Mantova (3-2). Ook gaf hij in de pers aan dat Mario Balotelli drie kilogram te zwaar is en op dieet moet. 

Een aantal belangrijke spelers van AC Milan deed daarop beklag bij het bestuur. Voorzitter Silvio Berlusconi en directeur Adriano Galliani hebben met Mihajlovic tijdens een diner de situatie besproken. Bij de supporters wordt juist positief gereageerd op de benadering van de Servische coach. Zijn voorganger Filippo Inzaghi nam de selectie van AC Milan in hun ogen juist teveel in bescherming. 

AC Milan begon het seizoen met een verliespartij tegen Fiorentina en een zege op Empoli. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen