Rooney heeft spijt van tripje naar Las Vegas

7 september 2015, 13:09

Engeland plaatste zich vorige week voor het Europees kampioenschap en dus kan het land nu gaan nadenken over de beste voorbereiding op het toernooi. Routinier Wayne Rooney weet in ieder geval wat hij níet moet doen, hij heeft geleerd van een negatieve ervaring uit het verleden.

Vier jaar geleden, in aanloop naar het EK in Polen en Oekraïne, had Rooney kort vakantie tussen het einde van de Engelse Premier League en het begin van de EK-voorbereidingen. Hij besloot toen met zijn familie op vakantie te gaan naar Las Vegas. "Daar heb ik spijt van", blikt Rooney terug op die reis naar de Verenigde Staten. "Ik dacht toen dat het geen probleem was, maar weet nu dat ik het beter niet had kunnen doen."

Rooney voelde de vakantie daarna in de benen. "Als je zo ver vliegt, duurt het even voordat je over de jetlag heen bent", merkte hij. De aanvaller van Man United pleit ervoor om geen ruimte voor vakanties te creëren voor het EK. "Misschien is het beste om in één keer door te gaan na de nationale competities. De ervaren spelers gaan hier samen met de bondscoach over praten. Ik zal dezelfde fout in ieder geval niet nog eens maken."

Het toernooi in Frankrijk wordt voor Rooney (29) zijn derde EK, hij was er in 2004 al bij in Portugal. Het toernooi van 2008 in Zwitserland en Oostenrijk miste hij, Engeland wist zich daarvoor niet te kwalificeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen