Mysterie in Almelo: stadionklok gaat terug in de tijd

24 september 2015, 10:37

Vitesse wist niet wat het meemaakte in de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo. Niet alleen werden drie spelers én trainer Peter Bosz weggestuurd, ook werd er in het Polman Stadion gegoocheld met de stadionklok. De tijd werd volgens Bosz teruggedraaid nadat de wedstrijd enkele minuten gestaakt was.

Bosz kreeg in de slotfase van arbiter Makkelie te horen dat hij naar de tribune moest. "Het was de 82e minuut. Ik wilde weten waarom. Maar hij zei alleen maar weg. Het lijkt me normaal dat ik dat wilde horen waarom ik weg moest, maar hij gaf geen antwoord", zei Bosz bij Omroep Gelderland. Het duel werd enkele minuten gestaakt. "Dan wordt de klok teruggezet naar de tachtigste minuut. Terwijl het twee minuten had geduurd. Vervolgens komen er nog vijf minuten blessuretijd bij. Dat zijn dus negen minuten totaal. Dat zijn feiten", zegt hij.

Makkelie ziet het anders, al erkent hij dat de stadionklok terug in de tijd ging. "Toen de wedstrijd werd stilgelegd is de klok blijven doorlopen, dus er waren twee mogelijkheden toen we weer het veld opkwamen. Of de klok gaat uit of de klok moet terug naar de tijd waar we geëindigd waren. En dat was in onze beleving in de 80e minuut en daar hebben ze gehoor aan gegeven", legt de bekritiseerde scheidsrechter uit in De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen