Kuyt: "Hadden bijna negentig minuten de controle"

24 september 2015, 23:01   Bijgewerkt: 24 september 2015, 23:27

35 jaar is ie inmiddels, maar ook in de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle bleef Dirk Kuyt tot de laatste seconde alles geven voor Feyenoord. De aanvaller deed er zijn bijnaam Dirk Duracell eer mee aan, maar sprak na de 3-0 zege in de eigen Kuip vooral van een teamprestatie.

"Als team hebben we heel goed gepresteerd, tegen een PEC Zwolle dat in de competitie nog ongeslagen is en een goed team heeft. Desondanks hebben we bijna negentig minuten de controle gehouden", zei Kuyt bij FOX Sports. Hij was met twee goals de matchwinner en mikte op een hattrick. "Het was een tijdje geleden dat ik een hattrick heb gemaakt, maar ik was er dichtbij. Of ik erop zat te azen? Nou, als je hem kan meepakken, dan moet je dat doen. Ook al ben ik niet de spits, van nature wil ik doelpunten maken. Maar zoals ik al heb gezegd, gaat het niet om Dirk Kuyt, maar om Feyenoord. Elke keer maken andere jongens het verschil en dat zegt iets over ons team. We worden beter en dit is daar weer een aanwijzing voor."

Kuyt heeft één voorkeur voor de loting voor de derde ronde. "Thuis. Wij waren de enige club die in deze ronde, in dit mooie stadion, een uitverkocht huis had", besloot Kuyt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen