Guardado lijkt kraker tegen Ajax inderdaad te halen

2 oktober 2015, 12:00

De hoop op het meespelen van Andrés Guardado in de eredivisiekraker tussen Ajax en PSV is gegrond gebleken. De Mexicaanse middenvelder trainde vrijdagochtend volop mee in Eindhoven en lijkt voldoende hersteld te zijn van de enkelblessure, die hij opliep tijdens Champions League-zege op Manchester United. Tegen diverse media zei de sterkhouder van PSV dat hij fit genoeg is om zijn opwachting te maken in de topper in de ArenA.

Guardado is wonderbaarlijk snel hersteld van zijn enkelblessure. In eerste instantie werd gezegd dat de Mexicaanse internationale zes weken uit de roulatie zou zijn, maar de middenvelder liep flink voor op schema. De Mexicaanse fysiotherapeut Carlos Pecanha liet al weten dat Guardado hard op weg was om de kraker tegen Ajax te halen en hier lijkt hij dus gelijk in te krijgen.

Vrijdagochtend werd bekend dat Guardado ook tot de selectie van Mexico behoort voor de belangrijke interland tegen de Verenigde Staten op 10 oktober. De winnaar van dat duel plaatst zich voor de Confederations Cup in 2017.

Guardado heeft door zijn fysieke problemen de wedtrijden tegen Heracles Almelo (2-1 verlies), SC Cambuur (3-2 winst, beker), NEC (2-1 winst) en CSKA Moskou (3-2 verlies) gemist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen