Real geeft voorsprong weg in Madrileense derby

Jw
4 oktober 2015, 22:39

De altijd verhitte ontmoeting tussen stadgenoten Atlético Madrid en Real Madrid is zondag in een gelijkspel geëindigd. De Koninklijke leek door een vroege goal van Karim Benzema lange tijd op weg naar een minimale zege, maar invaller Luciano Vietto redde het punt voor de thuisploeg (1-1). 

Real Madrid begon uitstekend aan de stadsderby. Benzema sloeg toe vanuit een uitstekend afgesneden voorzet van Dani Carvajal, die mee was opgekomen vanaf de rechtsbackpositie. De Franse schutter hoefde er alleen nog zijn hoofd tegenaan te zetten en deed dat (0-1). 

Door de misser leek Real Madrid op weg naar de koppositie. Die lag voor het grijpen, omdat Villarreal eerder op de avond verrassend had verloren op bezoek bij Levante. Maar Cristiano Ronaldo zat niet lekker in de wedstrijd en zonder de extra impulsen van de Portugees bleef de voorsprong minimaal. 

In de slotfase gaf Atlético Madrid gas. De vechtmachine van trainer Diego Simeone, die over de gehele wedstrijd zes gele kaarten verzamelde, werd beloond voor de tomeloze inzet. Invaller Vietto maakte vlak voor tijd met een simpele intikker de verdiende gelijkmaker voor Atlético. 

Daardoor blijft het spannend bovenin de Primera Division. Villarreal is ondanks het verlies nog altijd de trotse koploper, gevolgd door Real Madrid, Celta de Vigo en FC Barcelona. Ook Atlético Madrid staat qua punten nog dicht in de buurt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen