De Mos: "Het volk staat niet achter Danny Blind"

10 oktober 2015, 16:28

Oud-trainer Aad de Mos heeft er geen vertrouwen in dat Oranje zich nog gaat plaatsen voor het EK van volgend jaar in Frankrijk. De analist denkt bovendien dat het mogelijke missen van het toernooi het einde betekent voor Danny Blind. De Mos stelt dat er onder de Nederlanders geen vertrouwen is in de huidige keuzeheer.

"Ik denk niet dat Oranje het EK nog gaat halen. Ik zie ze niet van Kazachstan én Tsjechië winnen. Simpelweg omdat deze selectie er maar niet in slaagt resultaten neer te zetten", legt De Mos uit bij Omroep Brabant. "Iedereen in Nederland denkt dat 'we' wel even over Kazachstan heenlopen, vanavond. Dat zal echt niet het geval zijn. Oranje zal het daar heel lastig krijgen. Zeker omdat ze op kunstgras spelen. De tijd dat we deze wedstrijden makkelijk winnen is voorbij."

Slaagt Oranje er niet in om het EK te halen, dan is volgens De Mos het lot van Blind bezegeld. "Het volk staat niet achter Blind. Er is veel negativiteit rond zijn persoon. Dat zijn assistent-trainer (Marco van Basten, red.) zich onlangs in een column negatief heeft uitgelaten over Ajax helpt ook niet echt mee. Blind moet resultaten gaan boeken, anders is het afgelopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen