Cillessen: "Eerste keer dat ik zoiets meemaak"

10 oktober 2015, 21:32

Jasper Cillessen weet nog niet of hij komende dinsdag kan spelen in de laatste EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal in de Amsterdam ArenA tegen Tsjechië. De sluitpost van Ajax raakte zaterdag in de warming-up van het duel in en met Kazachstan (1-2 winst) geblesseerd aan de rug.

"Ik trapte met links en het schoot er ineens in. Ik probeerde het daarna nog wel, maar het ging niet. De dokter zei dat het alleen maar erger zou worden en dat ik wel fit moest zijn. Dit had dus geen zin. Het is de eerste keer dat ik zoiets meemaak, dat maakt het extra zuur. Ik had deze week ook helemaal nergens last van, echt heel vervelend dat het erin schiet", aldus Cillessen bij de NOS.

Cillessen voelt zich 'stijf' en weet nog niet of hij kan spelen tegen Tsjechië. "Dat wordt afwachten. Hopelijk weten we na vanavond meer. Ik weet niet wat het is. Als er geen schade is, ga ik er alles aan doen om dinsdag te kunnen spelen."

Cillessen werd vervangen door Tim Krul, die raakte tijdens de wedstrijd geblesseerd aan zijn knie. Daardoor kon Jeroen Zoet zijn debuut maken voor Oranje. Omdat het uitgesloten lijkt dat Krul kan spelen tegen Tsjechië, heeft bondscoach Danny Blind Kenneth Vermeer bij de selectie gehaald.

"Of dingen nooit normaal kunnen gaan? Nou, sinds ik het stokje heb overgenomen niet, blijkbaar", aldus Blind. "Dit is wel extreem. De blessures van Jasper en Tim kunnen er ook nog wel bij. We missen al zo'n beetje vijftien spelers, maar ik kan er ook niets aan doen. Voor Jasper en Tim is dit nog het ergste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen