Kruisbandletsel maakt einde aan seizoen Tim Krul

11 oktober 2015, 21:22   Bijgewerkt: 11 oktober 2015, 22:52

De blessure die Tim Krul afgelopen zaterdag in Kazachstan opliep leek al zeer ernstig te zijn en de vrees voor een zware kniekwetsuur is helaas gegrond gebleken. De doelman van het Nederlands elftal en Newcastle United komt dit seizoen niet meer in actie, omdat hij zijn kruisband gescheurd heeft. Dat heeft zijn Engelse werkgever zondagavond naar buiten gebracht.

Krul moest bij de EK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Kazachstan (1-2 winst) last-minute opdraven, omdat eerste keeper Jasper Cillessen in de warming-up was afgehaakt wegens rugklachten. De doelman van Newcastle moest op zijn beurt echter in de 81ste minuut vervangen worden door debutant Jeroen Zoet.

Scans hebben uitgewezen dat Krul de kruisband van zijn rechterknie gescheurd heeft. Met name voor Newcastle is dit verschrikkelijk nieuws, aangezien The Magpies de doelman in de strijd tegen degradatie zeer goed kunnen gebruiken. Na acht speelronden is Newcastle de rode lantaarndrager in de Premier League.

Naar aanleiding van de blessure van Krul heeft Newcastle de aan Crawley Town uitgeleende Freddie Woodman per direct teruggehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen