Kashia tekent bij en is tot 2020 speler van Vitesse

14 oktober 2015, 20:18

Guram Kashia en Vitesse zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken. De Georgische aanvoerder heeft zijn contract bij de club verlengd tot de zomer van 2020, zo maakt de club via de officiële wegen kenbaar. De centrumverdediger is bezig aan zijn zesde seizoen in Arnhem.

De 28-jarige verdediger heeft, als zijn contract over vijf jaar afloopt, maar liefst elf jaar in het shirt van Vitesse gespeeld. Daarmee is de samenwerking nog niet ten einde, want in het contract is een clausule opgenomen dat hij na zijn profloopbaan in kan stromen in de organisatie van de club. "Ik ben er erg trots op om nog veel langer deel uit te kunnen maken van Vitesse", reageert Kashia.

"Ik wil zo lang mogelijk spelen voor Vitesse en ook daarna blijf ik betrokken bij de club. Ik voel me erg goed in Arnhem. De mensen zijn aardig en ik voel wederzijds respect. Samen met mijn vrouw hebben we nagedacht over de toekomst en deze beslissing genomen. Het leven in Arnhem bevalt ons uitstekend. Het is een perfecte uitdaging en ik kan mijzelf volop blijven ontwikkelen."

Ook Vitesse is dolblij met het aanblijven van de aanvoerder, zo laat technisch directeur Mo Allach weten. "We waren al een tijdje in gesprek met Guram. De intentie van beide kanten was vanaf minuut één om er samen uit te komen. Guram kent de club, de omgeving en brengt met zijn kwaliteit en mentaliteit iets extra's. Wij zijn blij dat Guram zich herkent in de filosofie van de club en deel wil uitmaken van de toekomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen