Feyenoorders vinden niet dat ongelijk Blind bewezen is

18 oktober 2015, 18:38

Feyenoord tikte sc Heerenveen (2-5 winst) zondagmiddag in het Abe Lenstra Stadion van de mat en op een gegeven moment was dat voor de meegereisde supporters uit Rotterdam reden genoeg om 'Wat is Danny Blind' te zingen. Daarmee toonden ze hun onvrede over de keuzes van de Oranje-bondscoach. De spelers van Feyenoord vinden echter niet dat ongelijk van Blind bewezen is.

Dirk Kuyt, tegen Heerenveen de grote man met drie doelpunten, vindt het te ver gaan om het over het ongelijk van Blind te hebben. "Dat zijn keuzes waar wij niet mee bezig zijn. Wij hebben een groep met jonge jongens, die zich prima ontwikkelen. Deze jonge spelers willen successen behalen met Feyenoord. Lukt dat, dan zal de beloning in de vorm van het Nederlands elftal of een transfer vanzelf komen. Nu is het niet relevant voor ons", reageert Kuyt tegenover FCUpdate.nl. "De uitschakeling van Oranje deed wel veel pijn, het voelde klote."

Michiel Kramer is het roerend met zijn aanvalspartner eens. "Het gaat te ver om het over een ongelijk van Blind te hebben. Het is allemaal volledig aan de gasten van de KNVB en het Nederlands elftal", stelt de spits, die één keer trefzeker was tegen Heerenveen.

In de laatste fase van de EK-kwalificatiereeks was Terence Kongolo de enige Feyenoorder die geselecteerd werd door bondscoach Blind, al kwam Kenneth Vermeer er later nog bij. Beide spelers kwamen echter niet in actie voor Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen